DESPRE CENTRUL MARIA

  • In cadrul Centru de Ingrijire Medicala Maria funcţionează Spitalul de Recuperare Medicală MARIA, specializat in Recuperare Medicală, Medicină Fizică şi Balneofizioterapie.
  • Spitalul se adresează atât beneficiarilor cazaţi în Centrul Rezidenţial, cât şi potenţialilor clienţidin afara Centrului Maria. Pacienţii externi pot fi trataţi ambulatoriu pe baza programărilor zilnice, dar pot opta şi pentru cazare în locurile special amenajate exclusiv pentru aceasta.
  • Principalii beneficiari sunt cei care au suferit AVC-uri, traumatisme cerebrale, traumatisme ortopedice, care necesită o recuperare mai indelungată sub supraveghere de specialitate şi persoane care necesită un program personalizat de recuperare(fizioterapie, masaj, kinetoterapie, dietă, terapie ocupaţională), în urma imobilizării îndelungate, accidente, intervenţii chirurgicale multiple.
  • Centru de Ingrijire Medicala Maria, unul dintre cele mai mari centre de profil private din România, este amplasat în judeţul Braşov, între localităţile Sânpetru şi Bod, intr-o zonă liniştită, însorită şi uşor accesibilă.
  • Centru de Ingrijire Medicala Maria a combinat ani de experiență, având grijă de nevoile pacienților în vârstă.
  • Medicii noștri au încredere în furnizarea celui mai înalt nivel de servicii de îngrijire. Ei se străduiesc să fie la curent cu cunoștințele și abilitățile lor medicale, păstrând în același timp relații de compasiune cu pacienții lor.
  • Medicii noștri sunt familiarizați cu îngrijirea pacienților vârstnici.Știm ce ați putea dori și, uneori, ceea ce ați putea să nu știți că aveți nevoie! Stim conditiile legate de varsta, care sunt mult mai probabil sa apara la pacienti, inclusiv pierderea memoriei si alte tulburari neurologice.Deși cea mai bună modalitate de tratare a acestor afecțiuni este evitarea activităților care cresc riscul (cum ar fi fumatul), suntem aici pentru a diagnostica, a trata și, dacă este posibil, a vindeca aceste condiții.